Dennerle Shrimp King Atyopsis

Livsmedel för räkor och kräftor

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Balanserat foder är det viktigaste vid uppfödning och hållande av ryggradslösa djur. Endast om de får en optimal och fullständig tillförsel av alla nödvändiga vitaminer, mineraler och näringsämnen kan de växa på ett balanserat sätt, utveckla vackrare färger och visa en större vilja att föröka sig.

Dennerle Shrimp Atyopsis är ett utvecklat dammfoder för en biologiskt balanserad näring för sötvattensräkor och innehåller alla viktiga näringsämnen, uppbyggnad och vitala ämnen. Den optimala partikelstorleken gör att maten kan tas upp effektivt och minskar vattenföroreningen. Med Shrimp King Atyopsis kan du säkerställa en sund och balanserad tillväxt och vackra färger. Förresten: Shrimp King Atyopsis innehåller garanterat inga konstgjorda färgämnen, konserveringsmedel eller fiskmjöl!

Bakgrundsinformation
Shrimp King Atyopsis innehåller alla nödvändiga näringsämnen och stärkande ämnen som räkor behöver dagligen. Högkvalitativa proteiner och essentiella aminosyror från insektslarver och kräftdjur säkerställer en balanserad tillväxt och reproduktion. Vitaminer och sekundära växtämnen från alger och grönsaker fungerar som smörjmedel för en fungerande ämnesomsättning. Bladen från mirakelträdet Moringa oleifera ger värdefulla vitala ämnen och stärker kroppens immunförsvar. Kostfibrer stöder en sund matsmältning. Naturliga karotenoider främjar den fulla utvecklingen av de artspecifika markeringarna och färgerna. På grund av de många ingredienserna är en varierad diet inbyggd i varje utfodring.

Den samordnade partikelstorleken ger de bästa förutsättningarna för effektiv utfodring och minskar vattenföroreningar. Shrimp King Atyopsis är särskilt lämplig för alla arter av släktena Atya och Atyopsis, t.ex. Atya gabonensis, Atya innocus, Atya margaritacea och Atyopsis

Rekommendation
Utfodra med 1 mikroskefull per räka 1 gång dagligen. Blanda fodret med lite akvarievatten i en kopp och mata djuren selektivt med en pipett. Alternativt kan du mata maten direkt i strömmen på en lämplig plats. Ta bort överbliven mat senast efter 24 timmar så att den inte ruttnar i akvariet.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med Shrimp King Atyopsis kan du ge dina räkor allsidigt god vård!

Marken (Hersteller): Dennerle
Tierarten: Garnelen und Krebse

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dennerle Shrimp King Atyopsis

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
3 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: