Dupla Eeze Powder

Kompletterande livsmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

DuplaRin Eeze är ett näringsrikt enkelfoder med mikroniserad storlek som är särskilt lämpligt som zooplanktonersättning för lägre djur i marina akvarier.

DuplaRin Eeze är ett enkelfoder som är utmärkt som zooplanktonersättning för lägre djur som koraller och särskilt för azooxanthellkoraller, filtermatare, musslor och håriga stjärnor i marina akvarier och består till 100 % av copepoden Calanus finmarchicus. Detta är en calanoid copepod och med sitt mycket höga innehåll av omega-3-fettsyror, samt SDA, EPA och DHA och sin höga proteintillgänglighet är den en oumbärlig energileverantör i Nordatlanten. De mikroniserade ca 100-250 mikron stora torkade och delvis delvis oljade kräftdjuren är en delikatess för alla ryggradslösa djur och koraller och en nödvändig planktonersättning för azooxanthellater och stora polypkoraller i havsvatten. Dupla Eeze är ett 100 % naturligt tilläggsfoder som har en aptitretande effekt tack vare sina naturliga smaker och är rikt på matsmältningsenzymer som stimulerar ämnesomsättningen. Det höga innehållet av naturligt astaxanthin hjälper till att förbättra färgningen och stöder vitaliteten. Dupla Eeze ökar också lekberedskapen och lämpar sig utmärkt för uppfödning av unga fiskar.

Matningsrekommendation
1 doseringssked per 300 liter akvarievatten 2-3 gånger i veckan, beroende på beläggningsgraden. Efter användning, förvara matburken väl och tätt stängd på en sval och torr plats och förbruka den inom 3 månader efter öppnandet.

Sammansättning:
Calanus finmarchicus (marina copepoder), 100 % naturlig, mikroniserad, delvis oljad och torkad, storlek ca 100-250 mikrometer

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med Dupla Eeze Powder erbjuder du inte bara dina djur en värdefull ersättning för zooplankton, utan du ger också dina yngel värdefulla proteiner och fetter för en sund tillväxt redan från början!

Marken (Hersteller): Dupla

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dupla Eeze Powder

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder