JBL FilterStart, 10 ml

Flytande bakterier

63 kr

(6.300 kr / l, inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 10 ml

Leverans senast tisdag, 23. april om du beställer senast torsdag klockan 00:00.

I lager

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • För biologisk start av filtret
 • När du skapar ett nytt filter
 • Efter filterrengöring och användning av läkemedel

Artikelnr.: JBL-2518200, Innehåll: 10 ml, EAN: 4014162251824

Beskrivning

JBL FilterStart är flytande levande rengöringsbakterier för att aktivera nya och rengjorda filter i sötvatten- och marina akvarier. Fiskar och ryggradslösa djur ska känna sig lika bekväma i akvariet som i naturen. Bered därför akvarievattnet på ett biotopvänligt sätt för att skydda akvarieinvånarna. När man inrättar nya akvarier och byter en del av vattnet behöver akvariet nyttiga bakterier för att biologiskt rena akvarievattnet och snabbt bryta ned föroreningar. JBL FilterStart aktiverar nytt filtermaterial, rengjorda filter och filter efter att mediciner har använts. Det garanterar rent vatten och snabb nedbrytning av ammonium/ammoniak och nitrit. JBL FilterStart används vid vattenbyten, nya installationer och efter fisksjukdomar. Den här bakteriella startprodukten innehåller mycket aktiva levande bakterier som snabbt bryter ner föroreningar, fiskutskott och annat avfall.

En stabil jämvikt i akvariet bidrar i hög grad till hälsan hos de fiskar som tas om hand; särskilt känsliga intagna gynnas av mindre fluktuationer. JBL FilterStart minskar fiskförluster på grund av fluktuerande vattenparametrar och skapar en miljö som passar biotoper.

När JBL Denitrol och JBL FilterStart används (15 minuter efter att JBL Biotopol har tillsatts) tillsätts stora mängder bakterier omedelbart. När de första fiskarna sätts in nästa dag matas även dessa bakterier och börjar föröka sig. Detta garanterar att det finns tillräckligt med bakterier redan från början och att varken ammonium/ammoniak eller nitrit blir ett problem.

Vattenkonditionerare ska alltid appliceras en timme innan du använder bakterieförstärkare.

Applicering
Fukta filtermassorna med akvarievatten och skaka flaskans innehåll kraftigt, fördela hela innehållet jämnt över filtermassorna, starta filtret.

Viktigt!
För att skydda rengöringsbakterierna måste färskt kranvatten behandlas med JBL Denitrol minst en timme INNAN det används med JBL FilterStart!

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
JBL FilterStart aktiverar nytt filtermaterial och rengjorda filter med nya rengöringsbakterier och säkerställer därmed optimala vattenparametrar.

Marken (Hersteller): JBL

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för JBL FilterStart

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
6 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

6 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder