JBL Nano-Crusta 15ml, 15 ml

Vårdprodukter

65 kr

(4.333 kr / l, inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 15 ml

Leverans senast fredag, 31. maj om du beställer senast tisdag klockan 00:00.

Bara 2 styck kvar på lager

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Vattenförbättringsmedel för ryggradslösa djur i nanoakvarier
 • För ny uppställning och vattenbyten
 • Främjar välbefinnande och hälsosam ömsning
 • Främjar färgstarka räkor

Artikelnr.: JBL-2310700, Innehåll: 15 ml, EAN: 4014162231079

Beskrivning

JBL Nano-Crusta är ett vård- och skalmedel för ryggradslösa djur som dvärgräkor och kräftor i nanoakvariet.

När du inrättar ett nytt akvarium, byter ut en del av vattnet och efter att ha använt läkemedel bör akvarievattnet behandlas på nytt. Kranvatten är också aggressivt och innehåller tungmetaller som koppar, zink och bly. För att vattnet ska vara lämpligt för räkor får det inte innehålla dessa ämnen eller klor eller kloramin. JBL Nano-Crusta behandlar vattnet på ett naturligt sätt. Farliga föroreningar neutraliseras och naturliga ämnen tillsätts. JBL Nano-Crusta rengör och klargör naturligt utan användning av kemiska medel och skapar kristallklart och naturligt rent akvarievatten.

Hälsosamt vatten innebär hälsosamma djur: vårdprodukten främjar välbefinnande och hälsosam ömsning hos kräftor och räkor tack vare lermineralen montmorillonit. Färgrikedomen blir fylligare: JBL Nano-Crusta främjar utvecklingen av tydliga färger hos räkor och en tydligare separation av färgerna. Mikrofina, naturliga mineraler fördelas i vattnet och binder tack vare sin speciella ytstruktur ett stort antal oönskade ämnen, färgämnen, partiklar och även bakterier. Hela akvariet blir på så sätt praktiskt taget ett jättefilter

JBL:s Nano-sortiment, som är speciellt utvecklat för små akvarier, tar hänsyn till de särskilda behoven hos nanoakvarier och gör det möjligt att ta hand om invånarna på ett korrekt och artanpassat sätt. Även om små akvarier i princip omfattas av samma biologiska lagar som sina stora bröder kräver deras skötsel särskild uppmärksamhet. På grund av den lilla vattenvolymen kan obalanser uppstå mycket snabbt, vilket kan undvikas genom att använda de speciellt anpassade vård- och livsmedelsprodukterna från JBL Nano-sortimentet.

Applicering
Skaka väl före användning! Varje vecka 1 droppe per 2 liter vatten

Vattenkonditionerare ska alltid appliceras en timme innan du använder bakterieförstärkare. Tack vare mätbäcksskalan på insidan av locket är korrekt dosering en barnlek. Programmet är lämpligt för varje ny installation och varje vattenbyte. Den första grumlingen som uppstår vid appliceringen visar effektiviteten och försvinner igen efter 2-24 timmar och vattnet blir kristallklart.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Naturlig vattenbehandling utan kemiska medel för räkor och kräftor!

Marken (Hersteller): JBL

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för JBL Nano-Crusta 15ml

Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder