JBL NovoGranoVert mini

Huvudfoder för akvariefiskar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

JBL NovoGranoVert mini är ett granulerat basfoder för små och medelstora växtätande akvariefiskar och räkor i sötvatten och havsvatten som är mellan 3 och 10 cm stora och som lever i olika vattenområden.

Flera kornstorlekar gör att fodret kan sjunka och flyta, så att alla akvarieinvånare får lika mycket mat. Tack vare spirulinaalgerna bidrar detta kompletta foder till att främja ett hälsosamt immunförsvar, optimal tillväxt och en mer naturlig färgning.

Tack vare de munsvänliga granulaten får akvariefiskarna optimala matningsförhållanden eftersom alla fiskstorlekar får mat på samma gång. JBL Novo-foder är mer lättsmält, vilket leder till mindre utsöndring, så en förbättrad vattenkvalitet garanteras också med NovoGranoVert mini.

Den optimalt anpassade fosfathalten minskar vattnets grumlighet och hämmar algtillväxten. Tack vare den unika CLICK-dosan kan utfodringen ske hygieniskt utan att du behöver röra vid själva fodret.

Detta fullfoder för olika små prydnadsfiskar kan förvaras i fyra månader efter öppnandet och förblir förseglat i tre år. Påfyllningen med 250 ml erbjuds för att passa JBL NovoGranoVert mini CLICK-dosan. Dessutom kan detta baslivsmedel kombineras med kosttillskott, godis och vitaminer för att komplettera den dagliga menyn på ett kulinariskt sätt.

Matningsrekommendation:
Utfodra med så mycket JBL NovoGranoVert mini som fisken kan äta på 5 minuter en eller två gånger om dagen. Utfodringsintervallen kan dock ökas både under uppfödning och för växande ungfisk.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Mer naturliga färger tack vare spirulina-alger!

Marken (Hersteller): JBL
Tierarten: Lebendgebärende Zierfische

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för JBL NovoGranoVert mini

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder