Olibetta Catfish Cave Naturträ en sida stängd

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M
Olibetta Wire Tree på Skifferfot
Olibetta Wire Tree på Hartsfot 18-30cm
Beskrivning

Malgrottan i naturträ är stängd på baksidan och mäter 8-10 cm i diameter på utsidan och har en längd på 12-16 cm. Grottan inuti har en diameter på 4 cm, vilket är tillräckligt stort för vuxna antennmalar eller andra fiskar med jämförbar storlek. smörbultar eller små cichlider som föds upp i grottor gillar också att ta skydd här, och mindre kräftor känner sig också hemma här.

Grottan, som är stängd på baksidan, är perfekt för grottodlare eftersom inga äggtjuvar kan smyga sig upp bakifrån - detta minskar stressen för odlingsfiskarna.

Den mörkfärgade grottan är tillverkad av en riktig träbit. Den vackra mörka färgen gör grottan till en trevlig akvariedekoration som inte omedelbart sticker ut i ögonen på betraktaren på ett obehagligt sätt. Grottan för malar passar mycket naturligt in i akvariet. Du skapar en detalj som är värd att se och som ger ditt akvarium en mer naturlig känsla.

Du bör definitivt erbjuda ett gömställe per djur i akvariet och sedan minst ett eller två gömställen till så att det inte blir några slagsmål om de bästa platserna. Grottan med malen är en bra kombination. Eftersom det alltid är naturligt trä finns det ingen tråkig upprepning. Du kan också använda grottor av olika storlek och på så sätt variera dem ännu bättre.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Du kan få rotgrottan att se riktigt rustik ut och likna något direkt från en våtmarksbiotop genom att plantera den med mossa eller ormbunkar - eller en kombination av båda. Detta fungerar utmärkt med det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL eller med en nylontråd.

Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Catfish Cave Naturträ en sida stängd

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner