Olibetta Catfish Cave XL en sida stängd

Akvariedekoration

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Vattengrottan XL i äkta trä som är stängd på baksidan har en ytterdiameter på 10-13 cm och en längd på 12-16 cm. Med en diameter på 4 cm är grottan inuti träbiten en bra storlek för antennmal, andra malar som växer till en liknande storlek, eller för lämpliga smörbultar och mindre cichlider som förökar sig i grottor. Grottan lämpar sig också väl för mindre kräftor.

Grottan, som är stängd på baksidan, är en idealisk lekplats för grottor. Här kan ingen äggtjuv smyga sig på kullen bakifrån - detta minskar stressen för de avelsfiskar som ska leka enormt.

Malgrottan är tillverkad av en riktig, naturlig träbit. Tack vare den visuellt diskreta mörka färgen passar den detaljerade grottan diskret in i akvariet. Det är en fantastisk dekoration för akvariet med praktiska fördelar och en mycket fin detalj som ger akvariet mer naturlighet.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

En trädstam som är bevuxen med mossa har en särskilt primitiv effekt - som om den skulle komma direkt från biotopen och in i akvariet! Rotgrytan planteras helt enkelt med mossa eller ormbunkar - eller ännu bättre med en kombination av båda typerna av växter. Det enklaste sättet att göra detta är att använda det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL, eller på vanligt sätt med en nylontråd.

Marken (Hersteller): Olibetta

svenska recensioner skriven för Olibetta Catfish Cave XL en sida stängd

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: