Olibetta Catfish tube XL båda sidor öppna

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M
Olibetta Wire Tree på Skifferfot
Olibetta Wire Tree på Hartsfot 18-30cm
Beskrivning

Catfish Cave XL är tillverkad av akvarieklassat äkta trä och har en ytterdiameter på 10-13 cm och en längd på 12-16 cm. Med 4 cm är det inre hålet tillräckligt stort för att ge ett bra hem åt antennmalar och andra fiskar av liknande storlek, mindre grottodlare som cichlider eller smörbultar och mindre kräftor.

En grotta som är öppen på fram- och baksidan är särskilt lämplig för flodkräftor, eftersom de snabbt kan ta sig iväg om de får besök av en skurk som tycker att deras gömställe egentligen borde vara deras.

Kattgrottan är tillverkad av en naturlig bit äkta trä. Den stora mörka färgen gör den visuellt ganska återhållsam, men den ser ändå riktigt bra ut i akvariet och är en fin naturlig detalj.

Du bör erbjuda varje grottbock ett gömställe i ditt akvarium och tillhandahålla extra grottor så att det inte blir några diskussioner om de bästa platserna. Du kan kombinera XL Catfish Cave med grottor av samma storlek eller med mindre grottor. Varje grotta är unik eftersom den är gjord av naturligt trä och alltid ser lite olika ut. På så sätt undviker du tråkiga upprepningar.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

XL-grottan för malar ser helt rustikt ut om du planterar den med en mosskudde eller en vacker ormbunke (eller båda). Detta kan göras riktigt bra och enkelt med det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL eller naturligtvis - lite mer genomarbetat - med den klassiska nylontråden.

Marken (Hersteller): Olibetta
Produktvideo

svenska recensioner skriven för Olibetta Catfish tube XL båda sidor öppna