Olibetta Diskus Sand Rio Tefé röd

För diskusfiskar

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Gravel Rio Negro 0-2mm
Olibetta Diskus Sand Rio Xingu vit
Olibetta Gravel beige 1-2mm
Beskrivning

Detta naturliga specialsubstrat för diskusakvarier har en optimal kornstorlek på 0,7-1,2 mm. Dina diskusfiskar kommer att känna sig mycket bekväma på detta sandiga substrat. Du kan välja mellan olika naturliga färger.

För att skydda dina fiskar i diskusbassängen tvättas denna attraktiva, mycket rena diskussand flera gånger och eldtorkas sedan så att den inte ger några obehagliga överraskningar. Sandkornens kanter är avrundade så att ingen akvarievarelse kan skada sig på dem.

Olibetta diskussand är en ren naturprodukt. Den är pH-neutral och gör inte akvarievattnet hårt, vilket är mycket viktigt för diskusfiskar som älskar mjukt vatten. Olibetta Discus Gravel gör att du kan inrätta ditt diskusakvarium perfekt för fiskarna och samtidigt väldigt snyggt. Växter växer mycket bra i det fina akvariegruset, eftersom det inte hårdnar och därför kan tillräckligt med näringsämnen alltid nå växtrötterna.

Utöver den perfekta visuella effekten är Olibetta Discus Gravel också ett fantastiskt naturligt filter som fungerar biologiskt och bryter ner föroreningar. Trots sin höga renhet bör naturgruset sköljas noggrant med kallt vatten före användning för att avlägsna nötning och damm som orsakats av transport.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Olibetta Discus Gravel är idealisk för diskusakvarier. Du kan ge ditt diskusakvarium ett elegant utseende och samtidigt ta hänsyn till dina akvariefiskars behov. Den naturliga discussanden är ofärgad, hårdnar inte vattnet och lämpar sig särskilt väl för planterade discusakvarier. Den är mycket ren, tvättad flera gånger och eldtorkad.

Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Diskus Sand Rio Tefé röd

5 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
6 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

6 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.