Olibetta Gravel Mekong River 4-8mm

Färgat grus

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

De visuellt attraktiva färgade grusblandningarna för akvarier från Olibetta gör sig även gällande i större kornstorlekar. Med dessa stora gruskorn kan du antingen ställa in ditt jätteakvarium på rätt sätt eller lägga till visuella accenter i ett akvarium med ett finare substrat. Olibetta färgad grusblandning är fri från skadliga ämnen - det garanterar vi. Vi tillverkar vår färgade grusblandning i enlighet med DIN-standarden för leksakers säkerhet, DIN EN 71, del 3.

De rundade gruskornen är belagda med ett permanent elastiskt syntetiskt harts. Därför är de helt vattenneutrala, läkemedelsresistenta och koldioxidresistenta. Olibettas färgade grusblandning för akvarier är å ena sidan mycket dekorativ, å andra sidan har den också en positiv effekt på vattenkvaliteten i akvariet. Det fungerar som ett gigantiskt biologiskt filter.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Dessa grövre grusblandningar med en kornstorlek på 4-8 mm består av flera vackra färger som passar ihop - här kan du låta fantasin flöda och leka med olika kornstorlekar eller inrätta ett mycket stort akvarium som passar ihop.

Körnung: 4-8 mm
Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Mekong River 4-8mm

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: