Olibetta Gravel Pebble black 15-23cm

Naturliga stenar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

De mycket stora Olibetta Naturpebbles för akvariet med en längd på 15 till 23 cm är definitivt ett fall för större akvarier och aquascapes men de kan också användas utmärkt som en enda bit eller i en liten grupp i ett något mindre akvarium eller aquascape. Dessa vackra blickfångare ger lugn åt aquascape och akvariet med sina rundade former.

Den naturliga formen är särskilt vacker i en flödesbassäng, ett biotopakvarium och ett flodakvarium. De naturliga Olibetta Natur Pebbles är obelagda och vattenneutrala. De härdar inte. Med stenar i olika storlekar kan du göra ditt akvarium eller akvarellandskap varierat och intressant. Pebbles är särskilt vackra i kombination med Olibetta Natural Gravel eller Olibetta Coloured Gravel.

De naturliga runda stora stenarna är också idealiska om du till exempel vill göra algstenar till dina tillväxtätande akvariedjur. För att göra detta sprider du en pasta av spirulinaalger och vatten på en sten, låter den torka väl och lägger den sedan i akvariet. Tvätta de naturliga stenarna kort med kallt vatten innan du använder dem i ditt akvarium, så att allt slitage och damm som orsakats av transporten sköljs bort.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Dessa vackra stora flodstenar är ett utmärkt blickfång i biotopakvarier, i akvarier med en lugn atmosfär och i flödande akvarier.

Körnung: 15-23 cm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Pebble black 15-23cm

10 kundrecensioner i alla språk

4,8 av 5 stjärnor
5 stjärnor
9 (81%)
4 stjärnor
2 (18%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

11 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 10 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder