Olibetta Gravel Sahara Storm 1-2mm

Grus för akvarium

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Olibetta Natural Gravel är perfekt för alla sötvattensakvarier med akvariumfiskar, ryggradslösa djur och för växtakvarier.

Den finare kornstorleken är ett perfekt alternativ till grövre grus. Det fina akvariegruset med rundade korn är också perfekt för alla akvarier med bottenlevande djur. Pansarmal älskar att gräva i det fina gruset och tugga på det för att få mat. Maten kan inte sippra in i det finkorniga substratet, vilket gynnar vattenkvaliteten i ditt akvarium.

Det fina gruset packar inte ihop, så rötterna på dina akvarieväxter får fortfarande tillräckligt med näring och växer bra. Använd det fina naturgruset ensamt eller tillsammans med andra grusfärger och kornstorlekar som en accent, till exempel för en sandväg eller vattendrag i ditt aquascpae. Förutom sitt vackra utseende fungerar Olibetta naturgrus för akvarier också som ett effektivt biologiskt filter. Den fyller denna funktion perfekt i kombination med en bottenvärmare eller bottenvärmare. Naturgruset bör sköljas noggrant med kallt vatten före användning för att avlägsna nötning och damm som orsakats av transport.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Detta finkorniga akvariegrus är verkligen bra, oavsett om det är ett alternativ till grövre grus eller som accent i akvariet. Den är särskilt lämplig för akvarier med bottenlevande fiskar och ryggradslösa djur.

Körnung: 1-2 mm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Sahara Storm 1-2mm

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
3 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder