Olibetta Gravel Slate Gray 1-2mm

Färgat grus

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Detta finkorniga Olibetta-färgade grus för sötvattensakvarier är idealiskt för akvarier där pansarmalar och andra bottenlevande akvariedjur hålls. Den är också väl lämpad för dvärgräkor eftersom de gillar att flytta partiklarna fram och tillbaka. Ollibettas färgade grus är rundat och eftersom det inte finns några skarpa kanter minimeras risken för att akvarieinvånare ska skada sig.

Näring kan inte sippra in i det finkorniga substratet, men växtrötterna får ändå tillräckligt med näring och gruset packas inte ihop. Olibettas färgade grus är belagt med permanent elastiskt syntetiskt harts garanterat fritt från skadliga ämnen och vattenneutralt. Olibetta Aquarium Colour Gravel är tillverkad enligt DIN EN 71, del 3, vilket innebär att den uppfyller de höga kraven för barnleksaker. Den är både läkemedelsresistent och koldioxidresistent.

Det finfärgade gruset kan användas ensamt eller tillsammans med andra färger - du kan också sätta perfekta accenter med olika kornstorlekar! Olibetta färgat grus för akvarier fungerar också som ett biologiskt filter med enorm kapacitet. Akvariegruset är särskilt effektivt i kombination med en bottenspolare eller bottenvärmare. Den fina kornstorleken på 1-2 mm är lämplig för normala samhällsbassänger och särskilt för akvarier med bottenlevande djur.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Detta finkorniga akvariegrus är ett utmärkt alternativ till grövre grus. Den är särskilt lämplig för bottenlevande djur i akvariet.

Körnung: 1-2 mm
Marken (Hersteller): Olibetta

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Slate Gray 1-2mm

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
2 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

2 recensioner

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder