Sera Koi Multivitamin

Kompletterande foder

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

En varierad och högkvalitativ mat är grunden för friska, färgglada och aktiva fiskar i akvariet. I naturen hittar fiskar ett stort antal olika födokällor. Det handlar bland annat om insektslarver, maskar, små kräftdjur, alger och många växter. Du bör också erbjuda dem denna sort i akvariet. Det är mycket enkelt med sera food. Förutom de välbalanserade allroundprodukterna i sera Vipan-familjen erbjuder sera food-sortimentet ett stort och överskådligt urval av specialiteter för alla ändamål. Decennier av forskning och erfarenhet garanterar att dina fiskar alltid får det bästa fodret. Vid valet av råvaror läggs stor vikt vid kvalitet, naturlig renhet och ansvarsfull utvinning från hållbara källor. Den animaliska organismen behöver olika näringsämnen för att leva, som måste tillhandahållas i tillräckliga mängder genom maten. Beroende på fisksort, miljö och utvecklingsstadium varierar kraven på formen (beroende på källan) och därmed den specifika användbarheten av dessa näringsämnen samt av förhållandet mellan grundkomponenterna till varandra. Sera lägger stor vikt vid att undvika otillräckligt användbara tillsatser som sojamjöl, bindemedel som guarkärnmjöl, syntetiska aminosyror, men även aromer och lockämnen samt konserveringsmedel som etoxikin och i synnerhet material från genetiskt modifierade organismer.

Med sera Multivitamin ger du dina djur extra vitaminer och ser till att de får mer livskraft. Du kan utfodra alla koi och andra dammfiskar med tilläggsfoder som består av ett noggrant framställt, emulgerat multivitaminkoncentrat. Den kompletterar effektivt och säkert kosten med alla viktiga vitaminer. Droppa det bara på maten eller tillsätt det i vattnet för att täppa till eventuella brister i tillgången och förebygga bristsymptom. Fiskens försvar, hälsa och vitalitet främjas. Den är särskilt användbar i stressiga situationer, vid sjukdom, för unga djur och för att stödja avel.

Tips: Avsätt regelbundet en fasta-dag för att öka djurens ämnesomsättning och främja ett artanpassat beteende genom aktivt födosök. Du kan komplettera huvudfodret med andra sera-foder för att på bästa sätt variera fiskens dagliga kost.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Med sera Koi Multivitamin kompletterar du dina dammdjur på ett förnuftigt och artanpassat sätt!

Marken (Hersteller): Sera

svenska recensioner skriven för Sera Koi Multivitamin

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: