Teco TK 1000 Kylenhet för Akvarium

Kylenhet

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Juwel bioPad

Juwel bioPad

Compact S - Jumbo XL
Juwel Nitrax

Juwel Nitrax

Compact M - Jumbo XL
Juwel bioPlus Coarse

Juwel bioPlus Coarse

Compact M - Jumbo XL
Beskrivning

Den nya TANK®-kylaren är nästa generation av TECO:s SeaChill™-akvariekylare, som har använts av konsumenter och yrkesverksamma i över tio år. TECO TANK är resultatet av en av de mest ambitiösa och omfattande omformningarna av TECO:s SeaChill-akvariekylare. De nya förändringarna omfattar en ökad kylningseffektivitet samt förbättrad användarvänlighet, funktionalitet och hållbarhet.

Effektiv kylteknik
Internationellt erkända högpresterande kompressorer och koaxiala värmeväxlare i titan ger hög prestanda, låg energiförbrukning och låga ljudnivåer.

Digital termostat
Inställningen av funktionerna är intuitiv och temperaturvisningen är mycket exakt, med en upplösning på 0,1 °C/1 °F. Inställningsområdet är 5 °C - 30 °C (41 °F - 86 °F) och temperaturen hålls konstant med en maximal skillnad på 0,5 °C/0,5 °F. Temperaturen visas i °C eller °F och det finns larm för specifika situationer.

Effektiv design
Kylaren med sin innovativa design har en solid struktur som garanterar ett nästan perfekt korrosionsskydd. Användarna kommer att uppskatta formens funktionalitet och den kompakta storleken, som även kan anpassas till trånga utrymmen.

Unika egenskaper
Innovativt TECOair-system: ett system som säkerställer optimal luftväxling och värmeavledning från kylaren tack vare transportbandets rotation; magnetfilter för snabbt underhåll; miljövänlig R290-gas som minskar energiförbrukningen samtidigt som den ökar prestanda och COP.

  • Med magnetfilter för snabbt underhåll
  • Med miljövänlig gas R290
  • God för akvarier upp till ca 1000 liter
  • Lämplig för sötvatten och havsvatten
  • TECOnnect Wi-Fi redo
Tekniska uppgifter:
Strömförsörjning 230 V - 50 Hz
Strömförbrukning - effekt 340 watt
Inlopp/utlopp vatten 16 mm anslutning
Min. vattenflöde 500 l/h
Anlutning 16 mm - 3/4
Max. Tryck 1 bar
Gas R290
Vikt 19,7 kg
Mått (BxDxH) 310 x 310 x 458 mm
Marken (Hersteller): Teco
Strömanslutning

svenska recensioner skriven för Teco TK 1000 Kylenhet för Akvarium