Tetra AquaArt Aquarium 60L

Akvarium startpaket

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Tetra AquaSafe
Tetra Guppy Mini Flakes
Tetra CO2 Plus
Beskrivning

Tetra AquaArt Aquarium Complete Set 60 L är ett antracitfärgat akvarium med en kapacitet på 60 liter, samt ett lysrör med lång livslängd och det innovativa EasyCrystal-filtret, och används för att hålla ryggradslösa djur och prydnadsfiskar.

Som vi alla vet har naturen en lugnande och klargörande effekt på oss. Med ett akvarium tar du in en sådan bit natur i rummet med dina färgglada prydnadsräkor eller kräftor. Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line är en biotop med växter, dekoration och diskret och hållbar teknik som blir ett blickfång i alla bostads- och arbetsområden.

Glasakvariet av hög kvalitet (61 x 33,5 x 42,7 cm) med en kapacitet på 60 liter har den en modern design och effektiv teknik. Det innovativa Tetra EasyCrystal-filtret säkerställer effektiv filtrering och levereras med två utbytespatroner för ett permanent kristallklart och hälsosamt vatten. Filtret kan placeras flexibelt i akvariet, och patronerna kan enkelt bytas ut var fjärde vecka genom att de bara dras ut. Ingen mer tvätt och inga fler våta händer! Tack vare de praktiska fästena på akvarieramen kan EasyCrystal-filtret mycket enkelt placeras i önskat läge.
De stora, användarvänliga öppningsmöjligheterna i locket gör det lätt att mata och komma åt tekniken. Det robusta höljet har ett långvarigt 13-watts T5 Sylvana-lysrör med lång livslängd. Tanken är tillverkad av 5 mm tjockt, distorsionsfritt floatglas med polerade kanter.
Den kompletta uppsättningen innehåller också nyttiga mat- och vårdprodukter. Den moderna designen i en trendig färg gör detta kompletta set mycket populärt. Säker användning garanteras av utmärkt utförande och högkvalitativ teknik. Den kompletta uppsättningen är TÜV/GS-testad enligt DIN 32622, CE-certifierad och erbjuder en treårig garanti på limning av akvariet och locket.

Och så här gör du:
Ett naturligt substrat ger optimala miljöförhållanden. En lämplig växt är spjutbladet, en mycket uthållig flerårig växt som snabbt söker sig till stenar eller rötter för att förankra sig där den kan växa och föröka sig. Under uppställningen måste växterna alltid hållas fuktiga. Dricksvatten är bäst för akvarieinvånarna. Den ska hållas vid 25°C och fyllas långsamt eller med hjälp av en tallrik så att substratet inte rörs om. Efter fyllning tas utrustningen i drift. Filtret arbetar och cirkulerar vattnet, och regulatorvärmaren säkerställer en konstant temperatur. Det flytande gödselmedlet Tetra PlantaMin förser växterna med viktiga näringsämnen.
Produkterna Tetra AquaSafe och Tetra Safe Start används för vattenbehandling vid direkt utsättning av fiskar och räkor. Å ena sidan gör detta dricksvattnet fisk- och räkvänligt. När djuren används har däremot de nödvändiga filterbakterierna redan flyttat in i det nya akvariet, så att nedbrytningen av ammonium/ammoniak och nitrit, som är giftiga för fiskar, fungerar smidigt.

Oliver Knott rekommenderar:

Tetra AquaArt Aquarium Complete Set 60 L erbjuder ett lättskött och toppmodernt nybörjarakvarium för att hålla prydnadsfiskar och ryggradslösa djur, som redan innehåller all nödvändig teknik, mat och skötselprodukter!

Volumen: 50-60 Liter, 60-80 Liter
Marken (Hersteller): Tetra
Strömanslutning
Tillbehör

svenska recensioner skriven för Tetra AquaArt Aquarium 60L