Tetra AquaArt Aquarium LED 60L, vit

Akvarium startpaket

1.827 kr 2.290 kr -20%

(inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Färg: vit (1 set)

Leverans senast torsdag, 20. juni om du beställer senast måndag klockan 00:00.

Bara 3 styck kvar på lager

Ytterligare bearbetningskostnader tillkommer på grund av produktens vikt. Bearbetningskostnaden är 114 kr per artikel.

Fri frakt till Sverige.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Yttermått 61,5 x 34 x 43 cm
 • Komplett uppsättning av hög kvalitet för att hålla och odla räkor och kräftor.
 • Glasakvarium av hög kvalitet med 60 liters kapacitet
 • Långvarig och kraftfull 9,6 W LED-belysning med 50 000 drifttimmar
 • med 700 lumen och 6500 Kelvin
 • Högkvalitativt och modernt omslag med integrerade matningsklaffar
 • Innovativt Tetra EasyCrystal-filter med två ersättningsfilterpatroner
 • Strömbrytare för dag- och nattljus

Artikelnr.: TET-244900, Innehåll: 1 set, EAN: 4004218244900

Ofta köpt tillsammans med Tetra AquaArt Underskåp 60L

Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - vit Tetra AquaArt Underskåp 60L - vit
Tetra AquaArt Aquarium LED 60L - vit 1.827 kr
Tetra AquaArt Underskåp 60L 1.217 kr
Totalpris: 3.044 kr
Beskrivning

Tetra AquaArt Aquarium LED är en komplett uppsättning med

 • Filter Tetra EasyCrystal Filterbox 300 (3,5 Watt)
 • Värmare 50 Watt
 • LED-belysning 9,6 watt stark
 • Samt livsmedel och vårdprodukter

Tetra AquaArt LED Aquarium Complete Set 60 L är ett antracitfärgat akvarium med en kapacitet på 60 liter, en långvarig LED-lampa och det innovativa EasyCrystal-filtret, och används för att hålla ryggradslösa djur och prydnadsfiskar.

Som vi alla vet har naturen en lugnande och klargörande effekt på oss. Med ett akvarium tar du in en sådan bit natur i rummet med dina färgglada prydnadsräkor eller kräftor. Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line är en biotop med växter, dekoration och diskret och hållbar teknik som blir ett blickfång i alla bostads- och arbetsområden.

Tetra AquaArt LED Discovery Line Aquarium skapar fascinerande insikter i undervattensvärlden med sin LED-belysning. Det integrerade dag- och nattljuset visar kräftor och växter på bästa sätt. Förutom den energibesparande och därmed hållbara belysningen omfattar den kompletta uppsättningen även den samordnade filtertekniken. Mat- och skötselprodukter kompletterar den kompletta uppsättningen och gör det enkelt att sätta upp akvariet: för idealiska levnadsförhållanden för kräftor och växter!

Glasakvariet av hög kvalitet (61,5 x 34 x 43 cm) med en kapacitet på 60 liter har en modern design och effektiv teknik. Det innovativa Tetra EasyCrystal-filtret säkerställer effektiv filtrering och levereras med två utbytespatroner för ett permanent kristallklart och hälsosamt vatten. Filtret kan placeras flexibelt i akvariet, och patronerna kan enkelt bytas ut var fjärde vecka genom att de helt enkelt dras ut. Ingen mer tvätt och inga fler våta händer! Tack vare de praktiska fästena på akvarieramen kan EasyCrystal-filtret mycket enkelt placeras i önskat läge.
De stora, användarvänliga öppningsmöjligheterna i locket gör det lätt att mata och komma åt tekniken. Det robusta locket har en långvarig LED-belysning med en livslängd på över 50 000 timmar, som kan kopplas om till dag och natt. Tanken är tillverkad av 5 mm tjockt, distorsionsfritt floatglas med polerade kanter.
Den kompletta uppsättningen innehåller också nyttiga mat- och vårdprodukter. Den informativa Tetra-broschyren Setting up a crayfish and shrimp aquarium ingår också, vilket gör det lättare att starta ett lyckat räkakvarium. Den moderna designen i trendiga färger gör det här kompletta setet mycket populärt, och säker drift garanteras av utmärkt utförande och högkvalitativ teknik. Den kompletta uppsättningen är TÜV/GS-testad enligt DIN 32622, CE-certifierad och erbjuder en treårig garanti på limning av akvariet, locket och ljuskällan.

Och så här gör du:
Ett naturligt substrat ger optimala miljöförhållanden. En lämplig växt är spjutbladet, en mycket uthållig flerårig växt som snabbt söker sig till stenar eller rötter för att förankra sig där den kan växa och föröka sig. Under uppställningen måste växterna alltid hållas fuktiga. Dricksvatten är bäst för akvarieinvånarna. Den ska hållas vid 25 °C och fyllas långsamt eller med hjälp av en tallrik så att substratet inte rörs om. Efter fyllning tas utrustningen i drift. Filtret arbetar och cirkulerar vattnet, och regulatorvärmaren säkerställer en konstant temperatur. Det flytande gödselmedlet Tetra PlantaMin förser växterna med viktiga näringsämnen.
Produkterna Tetra AquaSafe och Tetra Safe Start används för vattenbehandling vid direkt utsättning av fiskar och räkor. Å ena sidan gör detta dricksvattnet fisk- och räkvänligt. När djuren används har däremot de nödvändiga filterbakterierna redan flyttat in i det nya akvariet, så att nedbrytningen av ammonium/ammoniak och nitrit, som är giftiga för fiskar, fungerar smidigt.

Oliver Knott rekommenderar:

Tetra AquaArt LED Aquarium Complete Set 60 L erbjuder ett lättskött och toppmodernt startakvarium för att hålla prydnadsfiskar och ryggradslösa djur, som redan innehåller all nödvändig teknik, mat och skötselprodukter!

Volumen: 50-60 Liter, 60-80 Liter
Marken (Hersteller): Tetra
Strömanslutning
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra AquaArt Aquarium LED 60L

4 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
5 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

5 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 4 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder