Tetra AquaArt Räkor Akvarium LED 30L

Akvarium startpaket

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Tetra AquaArt LED Aquarium 30L Crayfish är ett antracitfärgat akvarium med en kapacitet på 30 liter, en långvarig lysdiod och det innovativa EasyCrystal-filtret, och används för att hålla räkor och kräftor.

Som vi alla vet har naturen en lugnande och klargörande effekt på oss. Med ett akvarium tar du in en sådan bit natur i rummet med dina färgglada prydnadsräkor eller kräftor. Tetra AquaArt Shrimps Aquarium Discovery Line är en biotop med växter, dekoration och diskret och hållbar teknik som blir ett blickfång i alla bostads- och arbetsområden.

Tetra AquaArt LED Aquarium 30L skapar fascinerande insikter i undervattensvärlden med sin LED-belysning. Den integrerade dag- och nattljusomkopplingen visar dvärgkräftor och växter på bästa sätt. Förutom den energibesparande och därmed hållbara belysningen omfattar den kompletta uppsättningen även den samordnade filtertekniken. Mat- och skötselprodukter kompletterar den kompletta uppsättningen och gör det enkelt att sätta upp akvariet: för idealiska levnadsförhållanden för kräftor och växter!

Glasakvariet av hög kvalitet (39,5 x 28 x 43 cm) med en kapacitet på 30 liter har en modern design och effektiv teknik. Det innovativa Tetra EasyCrystal-filtret säkerställer effektiv filtrering och levereras med två utbytespatroner för ett permanent kristallklart och hälsosamt vatten. Filtret kan placeras flexibelt i akvariet, och patronerna kan enkelt bytas ut var fjärde vecka genom att de helt enkelt dras ut. Ingen mer tvätt och inga fler våta händer! Tack vare de praktiska fästena på akvarieramen kan EasyCrystal-filtret mycket enkelt placeras på önskad plats.
De stora, användarvänliga öppningsmöjligheterna i locket gör det lätt att mata och komma åt tekniken. Det robusta locket har en långvarig LED-belysning med en livslängd på över 50 000 timmar, som kan kopplas om till dag och natt. Tanken är tillverkad av 4 mm tjockt, distorsionsfritt floatglas med polerade kanter.
Den kompletta uppsättningen innehåller också nyttiga mat- och vårdprodukter. Den informativa Tetra-broschyren Setting up a dwarf crab and shrimp aquarium ingår också, vilket gör det lättare att starta ett framgångsrikt räkakvarium. Den moderna designen i trendiga färger gör det här kompletta setet mycket populärt, och säker drift garanteras av utmärkt utförande och högkvalitativ teknik. Dsa komplett set är TÜV/GS-testat enligt DIN 32622, samt CE-certifierat och erbjuder en treårig garanti på limning av akvarium och lock.

Och så här gör du:
Ett naturligt substrat ger optimala miljöförhållanden. En lämplig växt är spjutbladet, en mycket uthållig flerårig växt som snabbt söker sig till stenar eller rötter för att förankra sig där den kan växa och föröka sig. Under uppställningen måste växterna alltid hållas fuktiga. Dricksvatten är bäst för akvarieinvånarna. Den ska hållas vid 25 °C och fyllas långsamt eller med hjälp av en tallrik så att substratet inte rörs om. Efter fyllning tas utrustningen i drift. Filtret arbetar och cirkulerar vattnet, och regulatorvärmaren säkerställer en konstant temperatur. Det flytande gödselmedlet Tetra PlantaMin förser växterna med viktiga näringsämnen.
Produkterna Tetra AquaSafe och Tetra Safe Start används för vattenbehandling vid direkt utsättning av fiskar och räkor. Å ena sidan gör detta dricksvattnet fisk- och räkvänligt. När djuren används har däremot de nödvändiga filterbakterierna redan flyttat in i det nya akvariet, så att nedbrytningen av ammonium/ammoniak och nitrit, som är giftiga för fiskar, fungerar smidigt.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra AquaArt LED-akvariet 30L kan du skapa en underbar undervattensvärld för dvärgflodkräftor - den omkopplingsbara lysdioden ger fantastiska färgeffekter!

Volumen: 20-30 Liter, 30-40 Liter
Marken (Hersteller): Tetra
Strömanslutning

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra AquaArt Räkor Akvarium LED 30L

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder