Tetra Biocoryn

Vattenkonditionerare

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Tetra Biocoryn är ett vattenförbättringsmedel för sötvattensakvarier som förhindrar igenslamning av substratet och obehagliga lukter.

Vattnet renas inte mekaniskt enbart av ett filtersystem. Omvandlingen av ammoniak till nitrat kräver speciella bakterier, som har en stor plats i ett tillräckligt dimensionerat filtersystem. Genom att använda Tetra SafeStart skapar akvaristen optimala förutsättningar för god bioaktivitet i akvariet. Den utbredda uppfattningen att det främst är bakterier av Nitrobacter-gruppen som är aktiva som nitrifierande bakterier i akvariet har blivit vetenskapligt motbevisad. I naturliga biofilmer från akvarier kunde Tetra Research fastställa att bakterier av Nitrospira-stammen är de dominerande representanterna för de nitritreducerande bakterierna. Ammoniak, som också är mycket skadligt för fiskar, reduceras av bakterier av släktena Nitrospira och Nitrosomonas. De senaste rönen inom mikrobiologin ledde slutligen till utvecklingen av SafeStart.Optimala förhållanden för kolonisation av dessa viktiga bakterier uppnås med Tetra Bactozym. Den täcker alla ytor med en bakteriefrämjande biofilm där nitrifierande bakterier kan utvecklas. Tetra Biocoryn kompletterar dessa produkter.

Tetra Biocoryn förhindrar att substratet blir igenslammat och att obehagliga lukter uppstår. Tetra Biocoryn innehåller högaktiva enzymer och bakteriekoncentrat som avgiftar vattnet och påskyndar nedbrytningen av organiskt material, t.ex. matrester, fiskspillning eller döda växtdelar. Den speciella formeln med omedelbar och långsiktig effekt bryter ner mulm på ett tillförlitligt sätt och förhindrar ytterligare slamning. Vattnet är fritt från obehagliga lukter och är klart och hälsosamt. Tetra Biocoryn avgiftar vattnet på ett tillförlitligt sätt och minskar belastningen på filtret. Det förhindrar ansamling av organiska föroreningar och igensättning av filtret. Underhållsarbetet minskar tack vare de förlängda rengöringsintervallen och den längre filterlivslängden.

Dosering
Varje vecka 1 kapsel per 50-60 liter akvarievatten. Dessutom vid varje vattenbyte.

Oliver Knott rekommenderar:

Tetra Biocoryn förhindrar igenslamning av botten, vilket förlänger filtrets livslängd och rengöringsintervallerna!

Marken (Hersteller): Tetra

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra Biocoryn

2 kundrecensioner i alla språk

4,3 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (33%)
4 stjärnor
2 (66%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

3 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder