Tetra EasyCrystal Filter Pack 600

Filtermedium

142 kr

(inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 1 set

I lager

Leverans senast måndag, 22. juli om du beställer senast onsdag klockan 00:00.

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Filtermedium för Tetra EasyCrystal FilterBox 600
 • För 50-100 liters akvarievolym
 • Fungerar för mekanisk, kemisk och biologisk behandling
 • Byte av filtermedia utan våta händer
 • Redo att användas omedelbart

Artikelnr.: TET-174658, Innehåll: 1 set, EAN: 4004218174658

Beskrivning

Tetra EasyCrystal FilterPack 600 är utformad för mekanisk och biologisk vattenrening i akvarier med en volym på 50-100 liter och är avsedd att användas i Tetra EasyCrystal FilterBox 600.

För att dina fiskar och växter ska må bra är det nödvändigt med en permanent filtrering av akvarievattnet. Tetra-filtertekniken tar säkert bort överflödiga näringsämnen, vilket garanterar en permanent god vattenkvalitet. Filtret är hjärtat i varje akvarium och väljs därför för att passa varje biotop. Detta beror inte bara på akvariets storlek utan också på dess invånare. På Tetra innehåller alla AquaArt-kompletta uppsättningar rätt filter för fiskbeståndet som är lämpligt för akvariet i fråga. Men om förhållandena förändras på grund av att fiskarna förökar sig eller att mycket små djur som t.ex. dvärgräkor flyttar in, kan det befintliga filtret också behöva bytas ut mot ett mer lämpligt filter. Här erbjuder Tetra en mängd olika enheter som passar alla akvarieinvånare och akvariestorlekar.

Tetra EasyCrystal FilterBox 600 garanterar kristallklart och hälsosamt vatten med sin intensiva mekaniska, biologiska och kemiska filtrering tack vare en innovativ filterpatron. Ett extra fack gör det möjligt att placera en värmare på ett diskret sätt (värmare ingår inte - vi rekommenderar den exakta Tetra HT50-värmaren). Vid mekanisk filtrering avlägsnar en dubbelskiktad filterduk även de minsta suspenderade partiklarna på ett tillförlitligt sätt. Den vita sidan används för grov förfiltrering och den gröna sidan för finfiltrering. Bio-Grid med en extra stor yta för kolonisering av användbara rengöringsbakterier genom EasyCrystal-filtergallret används för biologisk filtrering. Speciellt aktivt kol används för att eliminera missfärgning av vatten och obehagliga lukter och på så sätt kemiskt rena akvarievattnet. Det är mycket enkelt att rengöra Tetra EasyCrystal FilterBox 600: filterpatronerna byts ut var fjärde vecka. Du behöver inte längre tvätta ur filtermediet och våta händer hör till det förflutna!

I leveransen ingår 3 stycken ersättningsfiltermedia.

Tip: Rengöring och byte av filter innebär alltid att man förlorar filterbakterier. Med Tetra Bactozym, bakterieaktivatorn, kan du kompensera för denna förlust på kortast möjliga tid.

Tip: Rengöring och byte av filter innebär alltid en förlust av filterbakterier.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra EasyCrystal FilterPack 600 förblir dina händer helt torra när du rengör filtret - det har aldrig varit enklare att snabbt och tillförlitligt byta ut filtermedia med ett enda grepp!

Marken (Hersteller): Tetra

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra EasyCrystal Filter Pack 600

3 kundrecensioner i alla språk

4,9 av 5 stjärnor
5 stjärnor
7 (87%)
4 stjärnor
1 (12%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

8 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 3 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder