Tetra Tetra Vital

Vitaminer

189 kr 237 kr -20%

(378 kr / l, inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Innehåll: 500 ml

Leverans senast fredag, 09. juni om du beställer senast måndag klockan 09:15.

Bara 3 styck kvar på lager

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Information om frakt och returer

Egenskaper och fördelar

  • För att främja vitalitet, välbefinnande och naturlig färgning
  • Kompletterar viktiga vitaminer, mineraler och spårämnen
  • Naturligt aktiva B-vitaminer ökar vitaliteten och minskar stress
  • Magnesium ökar välbefinnandet
  • Panthenol vårdar slemhinnorna
  • Jod ökar parningsberedskapen och lekframgången

Artikelnr.: TET-736337, Innehåll: 500 ml, EAN: 4004218736337

Beskrivning

Tetra Vital är en vattentillsats som främjar vitalitet och skapar en naturlig livsmiljö i sötvattensakvarier.

Vattnet renas inte mekaniskt enbart genom ett filtersystem. För att omvandla ammoniak till nitrat krävs särskilda bakterier, och det finns gott om plats för dem i ett tillräckligt dimensionerat filtersystem. Genom att använda Tetra SafeStart skapar akvaristen optimala förutsättningar för god bioaktivitet i akvariet. Den utbredda uppfattningen att det främst är bakterier av Nitrobacter-gruppen som är aktiva som nitrifierande bakterier i akvariet har blivit vetenskapligt motbevisad. I naturliga biofilmer från akvarier kunde Tetra Research fastställa att bakterier av Nitrospira-stammen är de dominerande företrädarna för nitritreducerande bakterier. Alla akvarievatten är inte lika. Det är först när alla parametrar är rätt som akvariet erbjuder alla fiskar och växter ett hem där de trivs och kan föröka sig. Tack vare Tetras produktinnovationer, som tillverkas i företagets eget utvecklings- och forskningslaboratorium, får akvaristen verktygen för att förvandla sitt akvarium till en oas där alla invånare mår bra. Alla fiskar är inte likadana - beroende på deras livsmiljöer kräver olika arter olika vattenvärden där de trivs optimalt och uppvisar ett livskraftigt beteende. Skillnader i dessa kan leda till sjukdomar i det långa loppet.

Tetra Vital främjar fiskens välbefinnande och naturliga färgning, genom att tillföra vitala vitaminer och spårämnen från deras naturliga biotop som saknas i kranvattnet eller som har förbrukats i akvariet. Detta skapar en naturnära miljö där fiskarna trivs och utvecklar sin naturliga färg. Naturligt aktiva B-vitaminer ger mer vitalitet och minskar stress. Magnesium ökar välbefinnandet och främjar sund tillväxt. Panthenol vårdar fiskens slemhinnor och jod ökar både parningsviljan och lekframgången. Viktiga spårämnen förebygger bristsymptom. Tillväxten av växter och mikroorganismer främjas.

Användning
Skaka väl före användning. Tillsätt TetraVital till 10 liter akvarievatten var fjärde vecka. Om fisken är tungt belastad rekommenderar vi att du fördubblar dosen.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra Vital främjar du aktivt dina fiskars vitalitet och välbefinnande och ger dem vitaminer och mineraler som saknas i kranvatten!

Marken (Hersteller): Tetra

Frågor & svar om Tetra Vital

Få specifika svar från kunder som har köpt den här produkten.

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetra Vital

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: