Tetra Tetratec Internt Filter plus, 1000

Invändigt filter för akvarier

778 kr

(inkl. 25% moms. - plus fraktkostnader)

Storlek: 1000

Bara 5 styck kvar på lager

Leverans senast måndag, 22. juli om du beställer senast onsdag klockan 00:00.

Fri frakt till Sverige från 1.099 kr.
Mer information om frakt och leverans

Egenskaper och fördelar

 • Diskret placering i akvariet
 • Säkerställer permanent optimala vattenvärden
 • Fungerar för mekanisk, kemisk och biologisk behandling.
 • Praktisk anordning för avlägsnande av filtermedia
 • Omedelbart redo att användas

Artikelnr.: TET-607675, Innehåll: 1 st., EAN: 4004218607675

Beskrivning

Tetra IN plus internfilter används för mekanisk, kemisk och biologisk vattenrening i akvarier och är avsett att användas i sötvattensakvarier.

För att dina fiskar och växter ska må bra är det nödvändigt med en permanent filtrering av akvarievattnet. Tetra-filtertekniken bryter säkert ner överflödiga näringsämnen och säkerställer på så sätt en permanent god vattenkvalitet. Filtret är hjärtat i varje akvarium och väljs därför för att passa varje biotop. Detta beror inte bara på akvariets storlek utan också på dess invånare. På Tetra innehåller alla AquaArt-kompletta uppsättningar rätt filter för fiskbeståndet som är lämpligt för akvariet i fråga. Men om förhållandena förändras på grund av att fiskarna förökar sig eller att mycket små djur som t.ex. dvärgräkor flyttar in, kan det befintliga filtret också behöva bytas ut mot ett mer lämpligt filter. Här erbjuder Tetra en mängd olika enheter som passar alla akvarieinvånare och akvariestorlekar.

Interfilter Tetra IN plus kan göra mer än bara filtrera mekaniskt och biologiskt: det skapar också ett naturligt flöde i akvariet och berikar vattnet med syre, allt i ett enda steg! Den kan enkelt anpassas till de individuella behoven i ditt akvarium. Varken slangar eller ett underskåp behövs för installationen. Filtret placeras diskret direkt i akvariet. Den förslutna filterkammaren säkerställer att smuts inte kommer in i akvarievattnet - inte ens under rengöring! Den svarta, kompakta designen med de svarta filtersvamparna smälter diskret in i akvariet - filtersvamparnas ytstruktur erbjuder bakterier en idealisk boplats. Filterkamrarna är uppdelade i två delar, vilket innebär att en filtersvamp alltid stannar kvar i filterkammaren under rengöringen, vilket minimerar förlusten av användbara bakterier. Under rengöringen stannar enheten kvar i akvariet - den praktiska borttagningsanordningen för filtermedium gör det enkelt att hantera den rena enheten. Flödeshastigheten är steglös och kan anpassas till akvariet. Utloppsmunstycket kan vridas 180°, det justerbara Venturi-systemet möjliggör ytterligare syretillförsel. Tack vare de stabila sugkopparna är det inre filtret lätt att använda. Filtermedia finns som reservdelar. Tetra IN plus-inomhusfiltret är TÜV/GS-testat, CE-certifierat och levereras med två års garanti.

Tips: Rengöring och byte av filter innebär alltid att man förlorar filterbakterier. Med Tetra Bactozym, bakterieaktivatorn, kan du kompensera för denna förlust på kortast möjliga tid.

Tip: Rengöring och byte av filter innebär alltid en förlust av filterbakterier.

Oliver Knott rekommenderar:

Med Tetra IN plus-inomhusfiltret säkerställer du inte bara en optimal behandling av akvarievattnet, du reglerar också syrehalten och kan rengöra det utan att behöva lyfta upp det helt ur vattnet!

Marken (Hersteller): Tetra
Specifikationer Tetra Internal Filter Plus
Strömanslutning

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Tetratec Internt Filter plus

1 kundrecension i alla språk

2,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
0 (0%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
1 (100%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder

Kunder har även köpt:

 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder
 • placeholder