Anubias Hemianthus callitrichoides 'Cuba' CUP

Akvarieväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den mer sofistikerade och attraktiva Hemianthus callitrichoides "Cuba" kommer från Sydamerika. Den långsamt till måttligt snabbväxande akvarieväxten tycker om mjukt till hårt vatten. Den 3 till ca 5 cm höga marktäckningsväxten passar i förgrunden av akvariet och kan till och med vara bunden.

Den ganska ljusgröna Hemianthus callitrichoides "Kuba" är den minsta stamväxten i världen. De korta skotten med de små, nästan runda ljusgröna bladen gör perfekt som marktäckning i förgrunden. Växten har mycket små stammar som du knappt kan plantera individuellt utan att skada dem.

Den väldigt lilla Hemianthus callitrichoides "Kuba" växer utmärkt i mjukt till hårt vatten. Den behöver definitivt en tillförsel av CO2 och medium till starkt ljus för en bra utveckling och kompakt tillväxt. Därefter växer den snyggt krypande längs marken och kompakt.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Om de korta bladen inte vill hålla sig på botten av ditt akvarium kan du antingen applicera ett lager av finare pulver där de fina rötterna bättre kan hållas - Du kan också binda växten till en platt sten.

Akvarieväxter är en produkt av Moder Natur ... helt äkta och odlad på det ursprungliga sättet. Därför är våra växtbilder bara exempelbilder. Den växt som levereras kan ha mer eller mindre blad, vara lite störe eller till och med ha en liten annan färgton. Vi kan dock lova en sak - våra akvarieplantor kommer inte att likna varandra med de är definitivt detta: skarpa, fräscha, starka och välvuxna. Den kommer direkt från grossisten eller till och med direkt från akvariet! Kan inte bli fräschare.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Advanced
Placering: förgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Hemianthus callitrichoides 'Cuba' CUP

2 kundrecensioner i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 2 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder