Anubias Lilaeopsis brasiliensis

Brasilianskt gräsväxt

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Den lättskötta brasilianska gräsväxten Lilaeopsis brasiliensis från Sydamerika gillar mjukt till medelhårt vatten. Gräsväxten, som blir 5 till ca 7 cm hög, kommer verkligen till sin rätt i akvariets förgrund.

De fina ljusgröna bladen på den brasilianska gräsväxten Lilaeopsis brasiliensis ser ut som grässtrån. Gräsväxten blir bara 5-7 cm hög, vilket gör den mycket lämplig att plantera i akvariets förgrund och även i ett nanoakvarium.

Den medel snabbt växande Lilaeopsis brasiliensis förökar sig via utlöpare. Snart kommer gräsmattan i akvariets förgrund att bli riktigt tät. Du kan klippa av löparna med en sax och sedan plantera om dem någon annanstans. Det är bäst att göra detta med en pincett, eftersom de unga plantorna av den brasilianska gräsväxten är ganska små.

Lilaeopsis brasiliensis växer bra i mjukt och medelhårt vatten. CO2-gödsling främjar tillväxten, men är inte absolut nödvändigt för att sköta den. I medelstarkt till starkt ljus växer de brasilianska gräsväxterna optimalt och kompakt.

Du kan också köpa den brasilianska gräsväxten i koppen i Olibettas webbutik. Här har den odlats in vitro i laboratoriet från cellkultur och innehåller därför inga skadliga ämnen eller skadedjur. Växterna från våra koppar kan säkert planteras i ditt akvarium, även om du har känsliga dvärgräkor i dem.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Då och då bör du tunna ut gräsmattan lite, eftersom det brasilianska gräset gillar att växa i flera lager ovanpå varandra och då stjäl det sitt eget ljus.

Herkunft: Amerika
Schwierigkeitsgrad: Easy
Placering: förgrund
Marken (Hersteller): Anubias
Information om Våra Växter
Produktvideo

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Anubias Lilaeopsis brasiliensis

5 kundrecensioner i alla språk

4,4 av 5 stjärnor
5 stjärnor
7 (70%)
4 stjärnor
1 (10%)
3 stjärnor
1 (10%)
2 stjärnor
1 (10%)
1 Stjärnor
0 (0%)

10 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 5 recensioner tillgängliga på andra språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder