Aqua Rebell Skimmer Glass Small

Tillverkad av glas av hög kvalitet

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Aqua Rebell Skimmer Glass Small är handgjord i japansk stil av högkvalitativt borosilikatglas i laboratoriekvalitet, vilket är anledningen till att varje enhet är unik.

Flottaren i toppen av skimmern, liksom enheten som hjälper dig att justera förhållandet mellan ytutsugning och sugning i botten, är tillverkade av mycket transparent akrylglas. Skimmer Small har ett mycket litet nedsänkningsdjup - detta är särskilt fördelaktigt i små akvarier. För att det ska fungera effektivt måste det externa filtret ha en flödeshastighet på minst 650 l/h, mer är naturligtvis möjligt.

Aqua Rebell Skimmer Glass Small är ansluten till det externa filtret istället för det vanliga filterintaget. Skimmern fungerar som en ytutdragare på grund av trycket från vattnet som strömmar förbi. Den är inte bara effektiv mot uppkomsten av skum, utan tar också bort flytande partiklar, skum och till och med växtrester och andmat från vattenytan.

De minsta invånarna i akvariet kan så småningom komma in i intagsspåren, så vi rekommenderar att du täcker dessa spår på ytutdragaren med ett filterskydd för att skydda små räkor eller fisklarver från att sugas in.

Aqua Rebell Skimmer Glass Small finns i två storlekar: med en slanganslutning för 12/16 mm (13 mm) och för 16/22 mm (17 mm). Genomskinliga, hållbara sugkoppar med vilka filterintaget och ytutdraget kan fästas på akvarieväggen ingår och medföljer.

Aqua Rebell - Skimmer Glass - small - 13 mm
Höjd 230 mm
Bredd 100 mm
Djup nedsänkning Omkring. 200 mm
Avstånd mellan rören 35 mm
Fäste för rör 13 mm eller 12/16 mm

Aqua Rebell - Skimmer Glass - litet - 17 mm
Höjd 230 mm
Bredd 120 mm
Djup nedsänkning Omkring 190 mm
Avstånd mellan rören 35 mm
Förbindning för rör 17 mm eller 16/22 mm

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
En grusfilm är inte bara ful utan kan också orsaka en hel del problem i akvariet eftersom den kan hindra gasutbytet. Flytande smutspartiklar och vattenlinser försämrar också akvariets utseende - men det tar skimmern hand om. Det garanterar att vattenytan är skinande ren, utan att du behöver fiska med ett nät.

Marken (Hersteller): Aqua Rebell

svenska recensioner skriven för Aqua Rebell Skimmer Glass Small

Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: