Dennerle Power Tabs

Växtgödselmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

PowerTabs är ett speciellt rotgödsel som passar för vattenväxter i sötvattensakvarier och finns i olika enheter.

Med PowerTabs förser du alla akvarieväxter med alla viktiga näringsämnen som de behöver för en sund och frodig tillväxt - även för arter med starka rötter. Alla näringsämnen är i en form som är direkt tillgänglig för växterna och har en omedelbar och långsiktig effekt. Tack vare värdefulla spårämnen som järn, magnesium och mangan kan du vara säker på att få grönskande blad. De röda färgerna och de attraktiva bladmarkeringarna förstärks. PowerTabs är lämpliga för en snabb och säker start och ger starka plantor redan från början. Växtfasen är en svår tid för alla akvarieväxter. Den måste helt bygga upp sitt rotsystem och vänja sig vid de nya vatten- och jordförhållandena. Dennerle PowerTabs ser till att nyplanterade akvarieväxter växer säkert och kraftigt redan från början. Speciella rot-aktivatorer främjar rotbildningen så att växten snabbt kan förankra sig i substratet.

Det går dock även att förnya ett äldre akvarium med PowerTabs. Substratet i alla akvarier blir med åren utarmat på näringsämnen. Senast när de tillväxtproblem som uppstått inte längre kan avhjälpas genom normal gödsling via vattenpelaren (bladgödsling) bör substratet förnyas. Dennerle PowerTabs fyller på substratets näringsreserver på ett målinriktat sätt. De täpper till de näringsbrister som oundvikligen uppstår med akvariets ålder och kondition, särskilt när det gäller viktiga spårämnen. Powertabs har ett optimalt balanserat förhållande mellan näringsämnen och spårämnen och innehåller naturliga lermineraler som fungerar som en näringsbuffert.

Bra att veta:
PowerTabs främjar inte alger!

Som alla gödselmedel från Dennerle är PowerTabs också mycket väl stabiliserade, vilket innebär en permanent stabil effekt. Andra gödselmedel avsöndrar de aktiva beståndsdelarna efter en kort tid, vilket kan kännas igen genom en brun-svart missfärgning, och förlorar sin effekt i processen. Algerna förskjuts aktivt genom regelbunden gödsling och har ingen chans. Redan efter några veckor kan du se ett synligt resultat när dina plantor har vuxit kraftigt och fått intensiva färger. PowerTabs kan också användas i kombination med koldioxidgödsling och är helt kompatibla med alla akvarieinvånare, t.ex. fiskar, snäckor, räkor och kräftor, om de doseras och appliceras på rätt sätt.

Användning:
Beroende på växtens storlek trycker du 1-2 PowerTabs så djupt som möjligt in i växtens rotområde. Näringsdepån håller 6-12 månader, beroende på växttyp. För att fräscha upp jorden som helhet kan PowerTabs också användas över ett stort område; tryck då PowerTabs i jorden på ett avstånd av 10-15 cm.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:
Med PowerTabs kan du också ge ditt redan befintliga akvarium ny kraft - du kommer att bli förvånad över den nya växtprakten!

Marken (Hersteller): Dennerle

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Dennerle Power Tabs

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
4 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

4 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

    Kunder har även köpt: