Dupla Vit, Vitaminkoncentrat 10ml

Kompletterande livsmedel

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Dupla Vit är ett vitaminkoncentrat som tillsätts till fiskfoder eller akvarievatten och är lämpligt för sötvatten- och marina akvarier samt för användning i trädgårdsdammar.

Dupla Vitamin Concentrate förebygger bristsymptom och är mycket lätt att applicera på maten tack vare den fina doseringsspetsen. Mat som har varit överfylld eller förvarats nära akvariet kan förlora vitaminer och mineraler bara några månader efter öppnandet, och fryst mat innehåller också få vitaminer. Vitaminbrist kan utlösa sjukdomar i akvariet. Fiskar utsätts för stress av olika anledningar, vare sig det beror på transport i samband med flyttning, sämre vattenkvalitet eller överbestånd. Dupla Vit förebygger därför bristsymptom och stärker motståndskraften. En balanserad kost främjar också djurens färgning och sunda tillväxt och därmed deras allmänna utseende, samt ökar lekberedskapen och fertiliteten. Men även de nyttiga mikroorganismerna, t.ex. rengöringsbakterier i akvariet, kan få stöd i sin verksamhet genom att tillsätta vitamindroppar direkt i akvarievattnet. Eftersom vitaminer är känsliga för ljus bör de dock endast tillsättas i akvariet när belysningen är avstängd.

Tips: Strö några droppar Dupla Vitamine Concentrate över nyligen sorterade Artemia nauplii och låt dem ligga i en timme. Artemia-nauplierna äter vitaminerna och är därför av ännu högre kvalitet för fisken.

Matningsrekommendation
Dupla Vitamine Concentrate 10 ml kan dagligen droppas med 3-5 droppar på respektive foder och utfodras. Vänta med flingfoder tills flingorna har absorberat merparten av vitaminerna innan du matar dem. Fryst mat bör i allmänhet endast ges som mat när den tinats upp och sköljts. Låt den rinna av ordentligt och berika den sedan med Dupla Vit. Om du vill tillsätta Dupla Vit direkt i akvarievattnet rekommenderas detta på kvällen, t.ex. efter att belysningsfasen är avslutad. När Dupla Vit har öppnats ska den förvaras i kylskåp och konsumeras inom tre månader.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Förse dig som proffsen - och ge dina värdefulla fiskar alla de vitaminer de behöver!

Marken (Hersteller): Dupla

svenska recensioner skriven för Dupla Vit, Vitaminkoncentrat 10ml

Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder