Olibetta Gravel Desert Storm 1-2mm

Grus för akvarium

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Denna Olibetta-grusblandning består av vattenneutralt finkornigt naturgrus i harmoniskt utvalda färger. Olibetta naturgrus hårdnar inte vattnet och är perfekt för alla sötvattensakvarier.

De finare kornen är ett perfekt alternativ till grövre grus. Det fina akvariegruset med rundade korn är också perfekt för alla akvarier med bottenlevande djur. Corys älskar att gräva i det fina gruset och tugga på det för att få mat. Maten kan inte sippra in i det finkorniga substratet, vilket gynnar vattenkvaliteten i ditt akvarium.

Det fina gruset packar inte ihop, så rötterna på dina akvarieväxter får fortfarande tillräckligt med näring och växer bra. Använd det fina naturgruset ensamt eller tillsammans med andra grusfärger och kornstorlekar som en accent, till exempel för en sandväg eller ett föreslaget vattendrag i ditt aquascape. Olibetta naturgrus för akvariet har dessutom ett vackert utseende

Fördelar som ett effektivt biologiskt filter. Den fyller denna funktion perfekt när den används tillsammans med en bottenvärmare eller bottenvärmare. Naturgruset ska sköljas noggrant med kallt vatten innan det används för att avlägsna nötning och damm som orsakats av transporten

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Detta finkorniga akvariegrus är verkligen bra, oavsett om det är ett alternativ till grövre grus eller som accent i akvariet. Den är särskilt lämplig för akvarier med bottenlevande fiskar och ryggradslösa djur.

Körnung: 1-2 mm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Desert Storm 1-2mm

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
1 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

1 recension

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder