Olibetta Gravel Pebble black 2-7cm

Naturliga stenar

SlutsåldProdukten finns inte längre i vårt sortiment

Beskrivning

Dessa Olibetta naturstenar för akvariet är 5 till 7 cm stora - ett utmärkt blickfång i akvariet eller akvariet! Dessa naturliga stenar släpper inte ut något i vattnet och hårdnar inte. Med Pebbles kan du lägga till helt naturliga ovala till runda former i ditt akvarium, vilket är perfekt för ett flodakvarium och för ett akvarium med ett lugnt och harmoniskt utseende.

Olibetta Natural Pebbles är inte belagda. Du kan använda olika storlekar i ditt akvarium - det är ett bra sätt att leka och få hela akvariet att se naturligt ut. Individual Pebbles ser också bra ut i ett akvarium eller i ett akvarell. Särskilt tillsammans med Olibetta naturgrus eller färgat grus ser Pebbles perfekt ut som akvariestenar.

Du kan också använda de runda stenarna, till exempel för att belägga dem med en hemlagad matpasta gjord av spirulinaalger - det är ett utmärkt sätt att förbereda en godbit för dina akvarieväxtalger. Tvätta Natur Pebbles kort i kallt vatten innan du använder dem i ditt akvarium för att skölja bort eventuella nötningar och damm som kan ha uppstått under transporten.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

De ovala till runda naturstenarna är verkligen bra för ett biotopakvarium eller ett flödesakvarium - men de är också ett bra blickfång för andra typer av aquascapes och akvarier.

Körnung: 2-7 cm
Marken (Hersteller): Olibetta
Tillbehör

Erfarenheter från våra kunder

svenska recensioner skriven för Olibetta Gravel Pebble black 2-7cm

1 kundrecension i alla språk

5,0 av 5 stjärnor
5 stjärnor
7 (100%)
4 stjärnor
0 (0%)
3 stjärnor
0 (0%)
2 stjärnor
0 (0%)
1 Stjärnor
0 (0%)

7 recensioner

Vi har inga recensioner på svenska ännu, men vi har 1 recensioner tillgängliga på ett annat språk.


Liknande produkter:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kunder har även köpt:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder