Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M

Akvariedekoration

SlutsåldTillverkas inte längre

Liknande produkter:

Olibetta Wire Tree på Skifferfot
Olibetta Wire Tree på Hartsfot 18-30cm
ARKA myReef-Rocks, Naturlig Revsten

ARKA myReef-​Rocks, Naturlig Revsten

9-12cm - 9-40cm (blandning)
Beskrivning

Den halvcirkelformade Räkhotellet storlek M är tillverkad av naturträ. Det finns 8-9 tunnlar borrade i den, som har en diameter på 1 cm. Hotellet är 10-12 cm högt och 7-8 cm långt. De genomborrade hålorna är tillräckligt stora för alla åldersgrupper av dvärgräkor, och de passar även små dvärgkräftor och även nykläckta kräftor.

De små krypen är särskilt sårbara direkt efter en ömsning. För att kunna växa upp på ett hälsosamt sätt måste de unga räkorna och kräftorna röra på sig nästan varje dag, och de är mycket tacksamma om du ger dem bra gömställen. På räkhotellet kan de låta skalet hårdna i lugn och ro och behöver inte vara rädda för fräcka artfränder eller rovdjur. Äggbärande honor vill också ha en paus och drar sig gärna tillbaka till ett gömställe.

Räkhotellstorleken M i naturligt, äkta trä är en dekorativ akvariemöbel som är en naturlig detalj i räk- eller dvärgkrabbakvariet och fungerar som ett ovanligt blickfång.

Vår expert Oliver Knott rekommenderar:

Du kan till exempel plantera lite mossa på räkhotellet så att dina räkor har en lekplats och så att det vackra gömstället i trä passar ännu bättre in i ditt planterade akvarium. Detta kan enkelt göras med det snabbhärdande limmet Gel ProHaru Rapid från JBL eller på det klassiska japanska sättet med en nylontråd.

Marken (Hersteller): Olibetta

svenska recensioner skriven för Olibetta Shrimp Hotel halvcirkelformad M